Mădularul neo-fasciştilor ejaculează precoce pe Ministrul Culturii

02_Daniel_Barbu_agerpres_66eea96ebe

Alexandru D. Filimon

Ca să fii bărbat astăzi trebuie să înjuri şi să dai cu pietre. Dacă găseşti şi victima, un individ cocoţat cît mai sus în lanţul trofic, e perfect. Trebuie să iţi exhibi toate neajunsurile tale de creatură neo-barbară ce foloseşte violenţa în numele unor idealuri înalte, democratice. Şi drumul spre demoncraţie e pavat cu intenţii bune.

Dacă eram în locul ministrului Culturii care a fost atacat aseară,  aş fi spus următoarele:  “Bine că nu şi-au fluturat şi mădularul ca să  îmi arate cît de bărbaţi sunt. Potenţa o găsim şi în capuri, nu doar la cap “.

În pragul unei emasculări precoce, intelectualiceşte şi moraliceşte, ipochimenii de aseară nu merită făcuţi neo-fascişti. Neo-fasciştii au totuşi o orientare ideologică, nu merită să-i amestecăm în treburi neserioase.

În locul lor aş fi făcut o chetă şi angajam un intelectual (preferabil un proaspăt doctor în ştiinţe umane, angajat ca agent de pază, că sunt destui), care să fie interlocutorul ministrului Culturii. Acest june intelectual putea fi necruţător, tăios şi rapace în argumentaţie, răpind cuvîntul de la autoritatea culturală cea mai de seamă din stat. Un astfel de război cîştigat nu era o victorie morală mai mare decît violenţa? Moral sau penal?

Alegerile noastre sunt o reflexie a unei impotente de  “cap şi de capuri “. Păcat că aceşti impostori răpesc  o mişcare de protest care nu are nevoie nici de mădular şi nici de violenţă.

Reclame

2 Responses to Mădularul neo-fasciştilor ejaculează precoce pe Ministrul Culturii

 1. lish says:


  Asta este un video cu ce s-a întamplat aseară, în care se văd mai multe lucruri foarte clar. În primele minute se vede cum oamenii prezenţi în Club A cer dialog, dar nu sunt băgaţi în seamă. Pe la jumătatea filmării se vedem cum Barbu stă afara printre protestatari, nimeni nu se atinge de el, ba chiar se mai şi aude pe fundal ca nimeni să nu-l atingă. Iar, cel mai interesant, pe la minutul 7 şi secunda 25, Barbu se urcă în masină şi luneta se sparge atunci când trânteşte uşa de la maşină. Spre sfârşit se văd abuzurile de zi cu zi ale poliţiei şi jandarmeriei. Până să vad şi filmarea asta am stat în dubii referitor la ce s-a întâmplat acolo, dar asta se întâmplă când nu eşti prezent efectiv la eveniment.

  Apreciază

 2. Dragul meu Lish,

  Apreciez efortul tau hermeneutic cu tot cu valenta temporala insa clasa politica, presa si gazetarii „de top” precum si intelectualii aflati la senectute nu vor aprecia in acelasi registru.Pentru ei s-a creat un pretext perfect pentru a inabusi miscarea din piata si pentru a o eticheta .Aici este marea drama din acest motiv vorbeam despre acea cheta. Daca ati amintesti spuneam intr-un articol ca miscarea are nevoie de un PR si de marketing. Daca le-ar fi avut astazi nu s-ar mai fi pus problema unei perceptii/decizii determinate de politicieni,presa sau intelectuali. Nu adevarul este fundamental ci inteligenta…

  Numai bine

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ovidiu Neacșu

The best things in life are free. Free minds. Free people. Free markets.

Asociația Bucureștiul Tinerilor

Dezvoltarea mai aproape de TINEri!

POLITICA ÎN PIONEZE - Horia Pană

"Îmi place zgomotul produs de democraţie." (James Buchanan, al 15-lea preşedinte american)

George Damian

bellum omnium contra omnes

brînzoaice cu gem

Incultura ne distruge, mă baiatule...

Civitas Politics

Analizăm politica

%d blogeri au apreciat asta: