Plagiatul a 2 copii politice: Ponta şi EBA

elena

Plagiatul românesc este infinit mai fascinant decât cercetarea românească deoarece nu are limite.

Ponta a declarat nu demult că dacă nu se poate atlfel, va renunţa la titlul de doctor. Adică doar o hârtie, o pleaşcă decorativă cu care să obţii un pic de fală în cercurile politice şi pseudo-culturale. Cum poţi să renunţi la ceva la care ai râvnit, ai muncit din greu (3 ani sau mai mult)?  Doctoratul nu este un accesoriu vestimentar de care te poţi debarasa sau chiar lipsi, iar din moment ce eşti dispus să renunţi la el, adică la munca ta care ajunge să iţi definească personalitatea şi caracterul, atunci eu nu mai am nevoie de o dovadă de plagiat din partea nimănui şi din partea niciunei instituţii. Omul este dovada adevarului şi minciunii în lume, acţiunile sale sunt doar păcate.

Elena Băsescu vine să sprijine şi ea curentul tâmp al juneţii în politică tot prin plagiat. Declară la televizor fără nici un fel de rezervă că este dispusă să-şi dea semnăturile strânse pentru alegerile europarlamentare lui Mircea Diaconu. Adică am muncit să strâng peste o sută de mii de semnături,oameni care mă susţin pe mine şi cu toată nonşalanta şi veselia stupidă de TV declar, în batjocură, că le voi da altuia. În primul rând că nu ai putea să le oferi altuia din moment ce ai depus o muncă titanică să le strângi şi sunt oameni care intenţionează să te voteze în final. Prin deducţie, nu pot decât să observ că semnăturile Elenei Băsescu sunt şi ele plagiate, probabil tot o pleaşcă.

Ascultând declaraţia ei lipsită de respect pentru proprii electori care dovedeşte o lipsă acută de bun simţ şi decenţă publică, totuşi nu pot să nu mă întreb un lucru: nu este nimeni curios să ştie CUM a obţinut Elena Băsescu semnăturile?Sunt oare aceleaşi semnaturi din 2009? Există poate şi autoplagiat?

Cum pot aceste copii politice să copie la nesfârşit? Este România o tară plagiată sau doar un experiment al plagiatorilor?

 

Anunțuri

2 Responses to Plagiatul a 2 copii politice: Ponta şi EBA

  1. Adem Devlet says:

    Dosare pline de falsuri ! Si ca sa nu intre la puscarie pentru fals si uz de fals , nu le-a mai depus la autoritatea electorala centrala sa nu existe probe ! A si renuntat la candidatura , libertatea fiind mai de pret ! Tatal ei a negociat cu coabitantii lui sa o scape ! Asa ca se pozeaza cu dosarele ce zice ea ca ar cuprinde semnaturi reale ale cetatenilor din tara asta si nu date culese de subordonatii tatalui sau si scrise in acele dosare !

    Apreciază

  2. Daca ai si dovezi te invit sa ma contactezi…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Liviu Brătescu

cercetător și om politic liberal

POLITICA ÎN PIONEZE - Horia Pană

"Îmi place zgomotul produs de democraţie." (James Buchanan, al 15-lea preşedinte american)

Bellum omnium

blog George Damian

brînzoaice cu gem

Incultura ne distruge, mă baiatule...

Civitas Politics

Analizăm politica

%d blogeri au apreciat asta: